TDT Training

Tahdotko sinä olla mukana ohjelmassa, jossa on Dynamiikkaa ja asiat tehdään omien Tavoitteiden pohjalta?

 
 

TDT = Tahto, Dynamiikka ja Tavoitteellisuus. Meidän oman metodimme avulla, autamme sinua löytämään kehollesi oikeat liikuntamuodot, kerromme oikean ravinnon ja levon tärkeyden sekä annamme sinulle suuren annoksen positiivista asennetta.

Olit sitten huippu-urheilija, työssä käyvä aikuinen, perheellinen, entinen urheilija tai henkilö, jolla on ajallisesti rajoituksia sekä tarvitset mahdollisesti motivaatiota, niin silloin TDT on tehty sinulle. Me tarjoamme videoiden avulla liikkeitä eri teemoilla, yksityisvalmennusta niitä haluaville sekä henkilökohtaista- tai ryhmäkonsultointia.

Dynaamisella harjoittelulla tarkoitetaan mitä tahansa harjoittelua mihin liittyy nivelten koko liikerata, joka mahdollistaa sen ympäröivien lihasten aktivoinnin.

TDT metodimme on tarkoitettu kaikille riippumatta missä kunnossa olet. Tunnetilat ovat tärkeä ohjelmaamme. Me toivomme, että jokainen osallistuja ymmärtää mikä on oma nykyinen lähtötilanne nyt ja mitä haluat saavuttaa. Jos haet metodia, joka yhdistää liikkumisen, positiivisen asenteen ja tavoitteellisuuden, TDT on silloin sinulle sopiva. 

MITÄ ON DYNAaminen harjoittelu?

Ketä me palvelemme?

MIKÄ ON TDT?

ONKO TDT MINULLE SOPIVA?

Moikka,

olen Terhi Uusi-Luomalahti, 46v perheenäiti ja harrastanut koko ikäni liikuntaa. Suurimmaksi intohimokseni nuorena tuli jalkapallo, mikä on vieläkin osana elämääni, sillä teen osittain Järvenpään Palloseurassa töitä.

 

Jalkapallossa olin erittäin sitkeä ja määrätietoinen, mikä toikin kunnian pelata peräti 60 maaottelua Suomi paidassa ja yksi suurimmista unelmista täyttyi vuonna 2005, kun olin mukana Naisten EM-kisajoukueessa. Urheilun ohella opiskelin itseni fysioterapeutiksi vuonna 2000 ja perustin oman yritykseni Fysio-Mese Oy:n vuonna 2008, jonka puitteissa teen edelleen ammattiani. Koen olevani onnellisessa asemassa saadessani edelleen auttaa ihmisiä kivuttomammassa ja terveellisemmässä elämisessä. Mielestäni nämä kaksi asiaa, urheilu ja fysioterapia, on ollut helppo yhdistää ja hyödyntää ihmisten kuntoutuksessa.

 

Nykyisin elämääni kuuluu mies, koira ja kaksi liikkuvaa tytärtä 1,5v sekä 5,5v, joten arki kuluu nykyään pitkälti lasten ehdoilla hyötyliikunnan parissa. Siksi koenkin tällä hetkellä, että halu auttaa ihmisiä, jotka miettivät mahdollisesti liikkumisen aloittamista tai elämäntapojen muuttamisessa, on iso asia sydämessäni. Ja toisaalta pitkä urheilutaustani Suomen huipulla tuo näkökulmaa myös urheilijan suoristusten parantamisessa fyysisten ominaisuuksien kautta sekä myös ravinnon ja  levon suhteen.

 

Terve,

Minä olen Onur Alakas, 41v perheenisä ja urheilu sekä liikunta ollut osa elämääni aina syntymästä saakka. Erittäin varhaisessa iässä innostuin pesäpallosta ja sainkin siitä tärkeimmän urheiluharrastukseni yli 30 vuoden ajaksi.

Nuorena harjoiteltiin kovaa, ehkä ajattelematta ravintoa, lepoa sekä monipuolista treenaamista. Nyt viisaantuneena, olen korjannut nämä asiat ja olen elämäni parhaassa kunnossa. Urheilukokemukseni pesäpallon ohella on ollut baseball, jalkapallo sekä jääkiekko. Kuten Terhikin, minulla on ollut myös kunnia edustaa Suomea pesäpallon MM-kisoissa kahdesti. Aktiiviura urheilun parissa on takana, mutta jaan nykyään tietojani sekä taitojani ringeten parissa valmentajana G/F-junioreille.

Perheeseeni kuuluu vaimo sekä 2 tytärtä 5v ja 7v. Liikunta on perheessämme erittäin keskeinen tekijä ja sitä myöten myös ravintomme. Meille on tärkeää puhdas ruoka ja runsas liikunta. Nämä kaksi asiaa ovat tässä iässä pelanneet isoa roolia jokapäiväisessä elämässäni, ja siksi haluan jakaa omaa kokemustani kanssanne.

 

Terhi ja Onur ovat Suomen Valmentajat ry:n jäseniä

AVAJAISTARJOUS 20.4-21.5

Tutustumisjakson jälkeen on aika virallisesti lähteä liikkeelle! TDT on saanut paljon kiinnostusta viimeisen kahden viikon aikana ja sosiaalisessa mediassakin on jo huikeasti seuraajia. Kiitos siitä teille.

Nyt on meillä vuorossa Avajaistarjous hintaan 9,90€ (norm. 24,99€/kk) sunnuntaihin 21.5. saakka. Avajaiskuukauden aikana tulemme julkaisemaan uusia videoita viikottain sekä tekemään viikottaiset terveiset sosiaalisessa mediassa.

Videomme ovat vielä hetken Youtube-kanavassamme, mutta siirtyvät pian tänne sivuillemme, kun jäsensivumme ovat valmiina. Informoimme jäseniämme tästä sähköpostitse ja sen jälkeen on mahdollista käydä rekisteröitymässä omille jäsensivuille.

TDT:n ensimmäisen kuukauden saa tarjoushintaan 9,90€, jonka jälkeen laskutus nousee normaaliin 24,99€ kuukaudessa. Ohjelman voi perua missä vaiheessa tahansa ja jäsenyyden voi rekisteröidä milloin vain takaisin maksamalla kuukausihinnan.

Mitä vielä tulossa TDT:ltä?

 • Uudet Jäsensivut

  • TDT Liikepankkisivut​

  • TDT Ravinto & Lepo sivut

  • TDT Muut Palvelut

 • Viikkouutiset jäsenille

 • Jäsenille livesessioita

 • TDT Yhteisö

 • Kilpailuja

 • ...ja paljon muuta!

Tule mukaan, sillä me ollaan tehty tämä just SUA varten!

 
Tilauslomake

9,90€ Avajaistarjous 20.4. - 21.5.

 

© 2019 by Alakas Oy. All rights reserved.